fbpx
.

Інноваційне рішення для виставлення рахунків та управління доходами

Сучасне рішення для білінгу та управління доходами від MaxBill дозволяє компаніям стимулювати стійке зростання, впроваджуючи комплексні ініціативи змін і застосовуючи передові підходи та технології для підвищення ефективності білінгу, управління доходами, надання різноманітних послуг та підвищення рівня задоволеності клієнтів.

MaxBill забезпечує успішний розвиток компаній будь-якого розміру, що належать до різних вертикалей. Щоб забезпечити швидке та легке розширення партнерських можливостей, необмежене зростання клієнтської бази та контроль над кожним аспектом бізнес-процесів, MaxBill розробив рішення, яке здатне ідеально вписатися в будь-яку стратегію компанії та операційні специфікації.

Енергетика

MaxBIll пропонує широку технологічну екосистему та багаторічний досвід роботи на енергетичних ринках для підтримки постачальників на шляху трансформації бізнесу.

MaxBill дозволяє компаніям з різних секторів експоненціально масштабувати свою діяльність, керуючи всіма своїми клієнтами, продуктами, послугами, брендами та партнерами в рамках однієї комплексної платформи.

Комунальні підприємства

MaxBill надає постачальникам комунальних послуг сучасну платформу для здійснення повного контролю над комерційними операціями за допомогою нашої сервісної платформи.

Наше універсальне рішення допомагає оптимізувати бізнес-процеси та покращити пропозицію послуг, спрощуючи перехід від управління клієнтами до обслуговування клієнтів. 

 

Рішення розроблено для муніципалітетів та міських служб (вода, електрика, газ, опалення, телефон тощо)

Телеком та інтернет-провайдери

Керуйте кількома послугами та масштабуйте свій бізнес за допомогою автоматизованого надання послуг, спрощеної підтримки клієнтів та прозорого виставлення рахунків.

 

MaxBill дає можливість провайдерам зв’язку та підключень вести бізнес розумніше, отримуючи глибокі знання про клієнтів, допомагаючи їм пропонувати більш привабливі, індивідуальні пакети послуг та контролювати відтік клієнтів.

Мережі зарядних станцій для електромобілів

Сучасна система для виставлення рахунків, розподілу доходів та комісійних для мереж зарядних станцій, що дозволяє оптимізувати процеси виставлення рахунків та оцінки для розширення сфери комерційної діяльності мережи.

 

MaxBill для операторів електрозарядних станцій, постачальників послуг електромобільності та інших постачальників послуг зарядки електромобілів.

B2B Сервіс Провайдери

Дозволяючи компаніям безпосередньо монетизувати нові бізнес-моделі та моделі надання послуг, а також пропонувати креативні пакети послуг, MaxBill дає можливість організаціям розвивати свій бізнес, підвищуючи прибутковість та лояльність клієнтів.

На стратегічному рівні наше рішення дозволяє керувати найкращими практиками для впровадження сучасних робочих процесів BSS та ефективних операцій, які повністю інтегровані між різними відділами організації.

Більше, ніж просто рішення для виставлення рахунків

З MaxBill ви нарешті зможете перейти від тактичних операцій, обмежених функціональністю модульної системи та сервісів, до стратегічного, цілісного підходу, який підтримує зростання бізнесу.

Рішення для виставлення рахунків

Продуктовий каталог

Відкрийте оптимальний метод управління вашими пропозиціями за допомогою необмеженого набору комбінацій продуктів, послуг, цінових планів і додаткових модулів.

CRM

Забезпечте відмінний клієнтський досвід на всіх етапах їхньої подорожі в рамках усіх ваших моделей отримання прибутку.

Партнерство

Насолоджуйтесь плідною співпрацею з вашими партнерами та орендарями, а MaxBill подбає про всі фінансові процедури.

Білінг та Аналітика

Легко керуйте та автоматизуйте всі процеси, пов’язані з білінгом, у різних сферах бізнесу.

Підтримка лічильників

Перевіряйте, оцінюйте та редагуйте показання, щоб розрахувати споживання за певний період. Відстежуйте всю історію споживання та збирайте інформацію про обладнання.

Управління прибутком

Оптимізуйте свої моделі доходів, прогнозуйте поведінку клієнтів, розширюйте та вдосконалюйте свою пропозицію послуг відповідно до отриманих даних.

Ознайомтеся з  можливостями

Скористайтеся можливостями MaxBill для досягнення найкращих результатів

E

Розширюйте бізнес у мультисервісному середовищі

Масштабуйтесь без обмежень, керуючи клієнтами та партнерами, послугами та продуктами в одній надійній системі.

Інтегруйте різні бізнес-моделі, адже MaxBill підтримує як традиційні, так і інноваційні моделі (B2B, B2C), об’єднуючи будь-яку кількість брендів, пакетів пропозицій та баз даних на одній платформі.

Оптимізуйте доходи і запобігайте заборгованості

Забезпечте стабільний грошовий потік, захистіть свої доходи та досягніть фінансової стійкості, до якої прагнуть всі зацікавлені сторони.

Позбавтеся  прострочених платежів і проблемних боргів, оптимізуючи процеси збору доходів та використовуючи моделі прогнозування ризиків заборгованості на основі машинного навчання.

Покращуйте якість обслуговування клієнтів

Вражайте своїх клієнтів відмінним досвідом, підвищуйте їхню лояльність, покращуйте рівень утримання та мінімізуйте відтік.

Підвищуйте якість обслуговування завдяки автоматизованим та оптимізованим процесам, які спрощують надання послуг і знижують навантаження на кол-центр.

Отримайте повну підтримку системи

Отримайте повну підтримку на всіх етапах від вимірювання до отримання оплати за допомогою автоматизації та оптимізованих процесів.

Станьте автономними та зміцніть свій бізнес, використовуючи багату базу передових практик MaxBill для підтримки різних галузей.

Готові масштабувати свій бізнес з MaxBill?

Ми будемо раді обговорити ваші потреби та пояснити, як MaxBill зробить процес виставлення рахунків більш прозорим, послуги більш масштабованими, а клієнтів більш лояльними.

Натискаючи кнопку «Відправити», ви погоджуєтесь з MaxBill Положення та умови

Відвідайте наш вебінар!

This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience. Cookies Policy.

Thank you!

Your information has been successfully sent. One of our experts will be in touch with you shortly. In the meantime, you are welcome to learn more about MaxBill.

Join our team

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

Talk to sales

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

General inquiries

By submitting this form, you consent to us securely storing and using the information you've provided to respond to your inquiry. You can learn more about how we handle your data in our data policy. Thank you!

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions