fbpx
.
ЗАБРОНЮЙТЕ ДЕМО ПОЧАТИ

Білінгове програмне забезпечення та CRM для телекомунікацій та зв'язку

Комплексне програмне забезпечення для білінгу та CRM для телекомунікаційних компаній та провайдерів зв’язку, яке впроваджує інноваційний підхід до управління доходами.

Цифрова трансформація піднімає високу планку для надання послуг та управління клієнтським досвідом, диктуючи свої умови навіть для рівня очікуваного зростання бізнесу. У цьому контексті постачальники послуг зв’язку (ПЗ) зараз ще більше намагаються знайти спосіб диференціювати свої послуги, зберегти привабливість своїх пропозицій та підвищити ефективність своєї діяльності.

MaxBill – це квінтесенція нашого двадцятирічного досвіду впровадження та найкращих галузевих практик, що пропонує універсальну платформу для управління білінгом, доходами та клієнтським досвідом, яка охоплює весь спектр телекомунікаційних послуг, від традиційних потрійних та четверних послуг, операторів мобільного зв’язку та операторів зв’язку з додатковими послугами до сучасних послуг зв’язку.

Використовуйте просте у використанні програмне рішення для управління замовленнями, обслуговуванням клієнтів та постійним контролем витрат у вашому телекомунікаційному середовищі, що дозволить вашому бізнесу отримати потужний інструмент, який заохочує надання мультисервісних послуг для задоволення мінливих потреб клієнтів та ефективної монетизації всього портфеля послуг компанії.

Знайдіть свої рішення для телеком білінгу

Triple play / Quad play

Рішення для телекомунікаційного білінгу MaxBill допомагає операторам управляти та об’єднувати різні передплачені, постоплачені, роздрібні та оптові послуги зв’язку, встановлювати гнучкі ціни на свої пропозиції, виконувати критично важливу тарифікацію та виставлення рахунків, збирати платежі та пропонувати винятковий клієнтський досвід. Наше рішення ефективно вирішує проблемні питання бізнесу та зменшує адміністративний тягар і операційні витрати, що дозволяє забезпечити заплановане стратегічне зростання операторів зв’язку, які надають послуги потрійного та четверного обслуговування.

ICT Постачальникі рішень

Наше програмне забезпечення для білінгу повністю підтримує інноваційні та традиційні пропозиції продуктів і послуг, складні рейтингові схеми та різноманітні бізнес-моделі, необхідні для збільшення впливу на телекомунікаційному ринку. Ми забезпечуємо пряме та двостороннє виставлення рахунків партнерам та абонентам, розраховуємо моделі розподілу доходів та розрахунки між операторами, компаніями та партнерами.

Оператори волоконно-оптичних мереж FTTH та FTTE

MaxBill надає комплексні інструменти для автоматизації та оркестрування бізнес-процесів для оптимізації операцій, спрощення комплексного забезпечення, управління клієнтами та надання послуг. Ми забезпечуємо стратегічну підтримку та швидке зростання, допомагаючи компаніям легко розгортати, управляти всім життєвим циклом послуг та розширювати пропозиції FTTH і FTTE, забезпечуючи їм значну ринкову перевагу.

MNO / MVNE / M2M

Рішення надає операторам мобільного зв’язку та MVNE гнучкість для швидшого та ефективнішого підключення та монетизації нових послуг, легкої інтеграції з мережевими провайдерами та партнерами, щоб виділити свій бізнес та по-справжньому диференціювати свою пропозицію. З MaxBill вони отримують стратегічну основу, ресурси, платформу та галузеву експертизу, необхідні для розвитку бренду та подальшого посилення своєї цінності.

Міські служби зв'язку

Наше комплексне SaaS-рішення дає можливість малим та середнім ICP, муніципалітетам, телекомунікаційним компаніям та сервіс-провайдерам побудувати екосистему розумного міста, забезпечуючи безперервний зв’язок для всіх мешканців. Забезпечує миттєвий доступ до онлайн-послуг, що надаються муніципалітетом, від домогосподарств та департаментів мерії, навчальних закладів, медичних установ тощо.

Білінгова система, розроблена спеціально для телекомунікацій

Білінгова система MaxBill розроблена з урахуванням специфічних потреб операторів зв’язку та має функціонал для покращення кожного аспекту бізнес-процесів. Будучи комплексним інтегрованим рішенням, MaxBill демонструє цілісний підхід, перетворюючи білінгові операції, підтримку клієнтів, надання послуг та управління даними в єдину систему.

Рішення MaxBill надає можливості множинної експлуатації з можливістю управління декількома компаніями та брендами, що приносять дохід, в одному екземплярі.

Автоматизоване управління замовленнями MaxBill зменшує кількість помилок і збоїв при обробці замовлень клієнтів від первинного запиту до активації послуги.

MaxBill допомагає зробити процеси виставлення рахунків точними і акуратними, зменшуючи кількість суперечок щодо помилкових нарахувань і помилок у виставленні рахунків, а також швидко обробляючи запити щодо суперечок, коли вони виникають.

Відстежуйте всю інформацію про кожен обліковий запис, отримуючи контроль над процесом виставлення рахунків, і робіть персоналізовані сервісні пропозиції на основі вподобань клієнта.

Перетворіть виклики на можливості з білінговою системою MaxBill

“The competition is getting tougher and tougher. We are constantly losing customers, and new services are hard to add to the portfolio.”

The 5G/6G deployment and expansion, AI and ML adaptation and reliability, smart house and automation—these telecom trends demand more scalability from providers. With MaxBill’s multi-tenancy, companies can maintain global competitiveness and boost productivity, while taking advantage of the emerging trends, improve customer experiences and decrease customer churn.

“We feel slowed down by our infrastructure. Changes are slow and extremely costly, and with the limited resources we have, they seem impossible.”

MaxBill Telecom billing solution is designed to meet the needs of the modern successful telecom provider to support growth strategy goals and facilitate the transition to modern, technology-powered processes.

«Наші процеси розрахунку рахунків-фактур контролюються вручну і забирають багато часу. Рахунки, що надсилаються нашим клієнтам, часто також неправильні, і через це ми втрачаємо гроші та бізнес».

З MaxBill процеси виставлення рахунків повністю автоматизовані, а наша інтелектуальна система перевірки рахунків запобігає надсиланню завідомо неправильних рахунків. Замість того, щоб цілими днями вручну обробляти стандартні процеси, ви отримаєте нові ресурси для виконання завдань, що додають цінність.

«Впровадження змін формату є дуже складним і пов’язане зі значними витратами на адаптацію».

MaxBill автоматично виконує всі зміни формату, податкові та регуляторні коригування. Це не тільки економить ваш час і гроші, але й дозволяє зосередитися на більш важливих речах: задоволенні потреб клієнтів і нових бізнес-моделях.

Все ще не знаєте, чого очікувати?

Замовте ДЕМО

Наші клієнти

Хочете дізнатися, які переваги отримують компанії від використання телекомунікаційного білінгового рішення MaxBill? Ознайомтеся з історіями успіху наших Клієнтів.

Публікації для телекомунікацій

This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience. Cookies Policy.

Thank you!

Join our team

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

Talk to sales

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

General inquiries

By submitting this form, you consent to us securely storing and using the information you've provided to respond to your inquiry. You can learn more about how we handle your data in our data policy. Thank you!

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions