fbpx
.
ЗАБРОНЮЙТЕ ДЕМО ПОЧАТИ

Система виставлення рахунків за електроенергію та газ

Потужна програма для обслуговування клієнтів та виставлення рахунків за електроенергію та газ, яка допоможе постачальникам енергії покращити процеси звірки, привабливість послуг та якість обслуговування клієнтів.

Енергетичний ринок змінюється, тиск на постачальників енергії зростає, а конкуренція між гравцями стає жорсткішою з кожним днем. Перед компаніями стоїть завдання не тільки вдосконалити існуючі процеси, але й розгорнути нові моделі комерціалізації свого бізнесу якомога швидше і безперешкодно.

Програмне забезпечення для енергетичного білінгу MaxBill пропонує надійну та економічно ефективну платформу для традиційних та інноваційних постачальників енергії, постачальників відновлюваних джерел енергії, підтримуючи їх стратегічний розвиток та стійку конкурентоспроможність у довгостроковій перспективі – одночасно забезпечуючи щоденну операційну досконалість та надійність.

 

Підтримуйте повну прозорість і контроль над потоками створення вартості, розширюйте і монетизуйте свою пропозицію послуг і покращуйте якість обслуговування клієнтів, не відчуваючи обмежень через складність нових нормативно-правових актів, комерційних правил і швидкозмінних ринкових тенденцій.

Mark Daeche

Засновник Firts Utility /наразі Shell Energy Retail

“MaxBill дозволяє нам перетворити показання наших інтелектуальних лічильників на конкурентну перевагу та отримати повну цінність від наших клієнтів, а можливості додавання послуг, що підтримуються складними сценаріями комплектації, безмежні.”

Знайдіть своє рішення для виставлення рахунків за електроенергію, щоб успішно надавати послуги

Енергопостачальники

Енергопостачальники можуть використовувати надійну платформу для виставлення рахунків за електроенергію так газ, як інтелектуальне рішення для оптимізації бізнес-процесів, а також інструменти для покращення якості обслуговування клієнтів та привабливості послуг. Підтримуючи широкий спектр регуляторних вимог, система білінгу та управління доходами MaxBill допомагає постачальникам енергії забезпечити повний контроль над комерційними операціями, охоплюючи передоплату та кредитні моделі обслуговування, процеси перерахунку з лічильника в готівку та в цілому підтримуючи інтеграцію компанії в галузь.

MaxBill Energy billing solution

Постачальники відновлюваної енергетики

MaxBill надає виробникам та постачальникам відновлюваної енергії сучасну, просту у використанні SaaS-платформу, яка допомагає підтримувати повний цикл від розробки концепції до отримання готівки, починаючи від створення зеленої пропозиції, залучення клієнтів та управління робочим процесом, до тарифікації послуг, виставлення рахунків та збору доходів. Наше програмне забезпечення для виставлення рахунків за електроенергію дозволяє легко інтегрувати дані з будь-якої системи обліку та виконувати точні розрахунки, що дає змогу швидше залучати та підключати нових клієнтів, а також швидше впроваджувати пакети пропозицій без перевищення бюджету та втрати якості послуг.

MaxBill energy billing software

Оператори зарядних станцій для електромобілів

MaxBill надає засоби для забезпечення найнижчої вартості щоденних операцій, одночасно відкриваючи можливості для додаткової монетизації, а також забезпечує ринкову платформу для постачальників і власників автопарків для інтеграції один з одним і легкого розподілу доходу. Власники автопарків електромобілів, постачальники електроенергії, мережі зарядних станцій та постачальники обладнання можуть пропонувати своїм клієнтам варіанти за конкурентними цінами, знижувати експлуатаційні витрати автопарку та управляти доходами від мережевих послуг.

Більше про білінгове програмне забезпечення для мереж зарядних станцій для електромобілів.

Наші клієнти

Наше рішення дозволяє традиційним та інноваційним постачальникам енергії управляти та контролювати повний портфель послуг і пропонує привабливі пакети з автоматизованим наданням послуг, спрощеним обслуговуванням клієнтів та точним виставленням рахунків.

Автоматизована система розрахунків за електроенергію

Product Catalog MaxBill

Багатофункціональне рішення

  • MaxBill підтримує будь-яку бізнес-модель (B2B, B2C або B2B2X), дозволяючи керувати всіма брендами, пакетами пропозицій та базами даних на одній платформі. Як результат, постачальники послуг можуть масштабуватися без обмежень, керуючи всіма своїми клієнтами, продуктами, послугами та партнерами за допомогою єдиної системи.
  • Керуйте тарифами, знижками, податками та гнучким ціноутворенням з більшою прозорістю. Спростіть виставлення рахунків за фіксованою або змінною періодичною оплатою, одноразовою оплатою або оплатою на основі використання, щоб узгодити їх зі своєю стратегією та отримати конкурентну перевагу. Застосовуйте ці опції в рамках планів підписки або для окремих акаунтів.
CRM Maxbill

CRM та управління відносинами з парнерами

  • MaxBill пропонує 360° погляд на інформацію про клієнта в єдиному інтерфейсі, підтримуючи весь шлях клієнта від активації до надання послуг, відстеження споживання, виставлення рахунків, збору платежів та управління заборгованістю.
  • Спілкуйтеся з клієнтами через портал самообслуговування, надаючи їм доступ до рахунків, послуг та звітів лічильників.
  • Оптимізуйте роботу з партнерами за допомогою системи виставлення рахунків на основі штучного інтелекту, забезпечуючи безперешкодну інтеграцію платежів від третіх осіб і точний розподіл доходу. MaxBill підтримує автоматизовані фінансові процеси та розподіл платежів, що налаштовуються, для ефективної обробки всіх транзакцій.

Контроль показань лічильників

  • Meter-to-Cash. Наш підхід передбачає точну обробку та перевірку даних лічильників для підтримки планів виставлення рахунків на основі часу використання (інтервальних), усунення помилок у виставленні рахунків та забезпечення оперативного обслуговування клієнтів.
  • Перевіряйте, оцінюйте та редагуйте показання, щоб розрахувати споживання за певний період.
  • Відстежуйте всю історію споживання та збирайте інформацію про обладнання, встановлене в точці надання послуг, включно з витратами та обсягами, доступними за місцезнаходженням.

Обчислення та виставлення рахунків

  • Контролюйте споживання послуг за лічильниками, виставляючи рахунки на основі обраного тарифного плану, та розраховуйте прогнозовані обсяги для будь-якого сегменту клієнтів.
  • Легко керуйте періодичними нарахуваннями, додатковими платежами та податковими розрахунками, забезпечуючи безперебійне та ефективне виставлення рахунків. Генеруйте рахунки масово, на вимогу, за допомогою API та інтерфейсу користувача.
  • Надсилайте рахунки електронною поштою, друковані рахунки або через портал самообслуговування.
Dashboard MaxBill

Управління доходами та заборгованістю

  • Виконуйте завдання з обробки платежів, такі як управління банківським інтерфейсом, інтеграція з PSP, розподіл платежів, касові сесії, відхилення, відшкодування та коригування.
  • Застосовуйте та керуйте різними платіжними планами, щоб підтримувати сильний корпоративний грошовий потік, одночасно підвищуючи лояльність клієнтів.
  • Використовуйте ML-модель MaxBill для оцінки ризику клієнтської заборгованості та впроваджуйте проактивні стратегії для пом’якшення потенційних проблем.

ML-моделі для бізнес-результатів

  • Прогнозування ризику заборгованості клієнтів. За допомогою ML-моделі ви виявите контракти з високою ймовірністю виникнення заборгованості в майбутньому. Виявити параметри, які сприяють формуванню заборгованості клієнтів. Моделювання «Що, якщо» допоможе змоделювати, які інструменти управління допоможуть знизити борговий ризик і захистити грошові потоки.
  • Прогнозування відтоку клієнтів. Перехід від реагування до проактивності: сила прогнозування відтоку клієнтів.

Перетворити виклики на можливості

MaxBill дозволяє постачальникам енергії масштабувати свій бізнес з максимальною точністю виставлення рахунків, якісним обслуговуванням клієнтів, мінімізацією заборгованості та дотриманням законодавства.

Мінімізація заборгованості

«Однією з особливостей енергетичного ринку є великий обсяг коштів, необхідних для постачання товарів до того, як вони будуть оплачені як поставлені. Це ускладнює наші процеси звірки та обліку, і – що найважливіше – призводить до того, що ми втрачаємо повну вартість, яку могли б генерувати».

 

Врегулювання заборгованості можна мінімізувати за допомогою методів захисту доходу MaxBill – точних оцінок, прямого дебетування, кредитного контролю. Додаткова цінність досягається завдяки спрощеним процесам звірки та скороченню часу на виставлення рахунків і стягнення заборгованості.

Адаптивність та дотримання законодавства

«Робота на такому високорегульованому ринку супроводжується додатковим навантаженням, пов’язаним з постійною трансформацією бізнесу відповідно до нових законодавчих норм».

 

MaxBill пропонує не лише програмні рішення та наш досвід і знання, коли йдеться про зміни на ринку, але й технологічні можливості для адаптації до нових нормативних актів. Це дозволяє створити перспективну систему обслуговування клієнтів та обліку енергоресурсів, щоб ви могли зосередитися на стратегічному розвитку свого бізнесу, а не турбуватися про дотримання вимог законодавства.

Операційна ефективність

MaxBills – це не просто програмне забезпечення для виставлення рахунків для енергетичного сектору, а потужне рішення для виставлення рахунків зі стратегічною орієнтацією на безперервний розвиток та виклики, такі як перехід до нової енергетики, волатильність ринку та регуляторні зміни. Воно покликане значно підвищити операційну ефективність і гнучкість бізнесу, дозволяючи енергетичним компаніям орієнтуватися і процвітати в складному і мінливому середовищі.

Зміцнення бізнес-стабільності

Партнерство з сучасним постачальником програмного забезпечення для білінгу енергоресурсів дає можливість підприємствам визначати пріоритети та ефективно управляти стійкістю та сталістю бізнесу, а також зменшувати ризики. Використовуючи такі рішення, енергетичні компанії можуть підвищити свою прибутковість, дотримуватися своєї місії та відповідати нормативним вимогам, позиціонуючи себе як лідерів на ринку.

Готові масштабувати свій бізнес з MaxBill?

Ми будемо раді обговорити ваші потреби та пояснити, як MaxBill зробить процес виставлення рахунків більш прозорим, послуги більш масштабованими, а клієнтів більш лояльними.

Натискаючи кнопку «Відправити», ви погоджуєтеся з MaxBill Terms and Conditions

Чому варто працювати саме з MaxBill?

Прямий зв'язок можливостей з бізнес-результатами

Розширені можливості нашого програмного забезпечення для виставлення рахунків за електроенергію безпосередньо сприяють підвищенню ефективності бізнесу, зниженню операційних витрат і мінімізації ризиків. Таке поєднання гарантує, що інвестиції в технології перетворюються на відчутну цінність для бізнесу, що підтверджується успішними мінімально життєздатними продуктами та пілотними проектами, які демонструють обіцяні результати.

Глибока галузева експертиза в білінгу електроенергії

Ми володіємо глибокою експертизою в енергетичному секторі, а також перевіреним досвідом у вдосконаленні операцій та бізнес-структур у сфері енергетики та вугільної промисловості. Наші рішення у сфері білінгу електроенергії розроблені з урахуванням унікальних потреб галузі та тісно пов’язані зі стратегічними цілями енергетичних компаній. Команда демонструє практичні ідеї та найкращі практики, отримані в результаті попередньої співпраці з колегами в галузі нафтогазової та енергетичної промисловості.

Партнерство для комплексної підтримки

Тісна співпраця з MaxBill свідчить про нашу здатність пропонувати постійну підтримку в адаптації до змін бізнес-пріоритетів, трансформації операційних моделей і задоволенні очікувань зацікавлених сторін. Наша потужна партнерська екосистема забезпечує безперервність бізнесу в досягненні цілей на рівні підприємства в енергетичному секторі. Наша система білінгу енергоресурсів може стати винятковим рішенням для енергетичного бізнесу, який намагається розвиватися!

Більше інформації про систему виставлення рахунків для постачальників електроенергії

This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience. Cookies Policy.

Thank you!

Join our team

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

Talk to sales

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

General inquiries

By submitting this form, you consent to us securely storing and using the information you've provided to respond to your inquiry. You can learn more about how we handle your data in our data policy. Thank you!

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions