fbpx
.
ЗАБРОНЮЙТЕ ДЕМО ПОЧАТИ

Сучасна білінгова платформа для масштабування вашого бізнесу

Дізнайтеся, як MaxBill допомагає постачальникам послуг впровадити сучасний стратегічний підхід до виставлення рахунків та обслуговування клієнтів, щоб забезпечити точність рахунків і сприяти зростанню бізнесу. 

Скористайтеся можливостями MaxBill для кращих бізнес-результатів

MaxBill ідеально підходить для зростання бізнесу

Виставлення рахунків за комунальні послуги MaxBill

Можливості системи

Як Maxbill допомагає вашому бізнесу процвітати

Комплексне рішення включає в себе повний набір модулів, призначених для автоматизації управління доходами, виставлення рахунків і звірки. Ви можете налаштовувати портфелі продуктів і послуг, покращувати управління партнерами та обслуговування клієнтів, а також постійно вдосконалювати клієнтський досвід. За допомогою рішення ви зможете оптимізувати операційні витрати та підвищити прибутковість обслуговування клієнтів. Доступна локальна або SaaS модель.

Управління продуктами та послугами

Знайдіть оптимальний метод управління вашими пропозиціями за допомогою безмежного набору комбінацій продуктів, послуг, цінових планів і доповнень. Налаштуйте конкретні комбінації з різними відсотковими ставками, податковим законодавством, структурами цін і вимогами до запасів ресурсів.

Оберіть більш прозорий спосіб виставлення рахунків за фіксованою або змінною ставкою, одноразові платежі або платежі за споживання, щоб підтримати свою стратегію та отримати конкурентну перевагу. Це можна зробити в рамках тарифних планів передплати або на рівні окремого облікового запису.

Оптимізуйте складну ієрархію продуктів і стратегії поєднання для створення комплексних рішень. Інтегруйте концепції міжпродуктової відповідності, щоб покращити процес пропозиції, безперешкодно узгоджуючи різні продукти та послуги.

Надайте користувачам в організаціях персоналізований доступ до даних за допомогою надійних політик авторизації та точних засобів контролю доступу. Брендування пропозицій. Насолоджуйтесь спрощеним управлінням за допомогою рішення MaxBill, що пропонує безперебійну роботу з декількома компаніями та декількома брендами в одній інсталяції.

Робота з клієнтами (CRM)

Покращуйте взаємодію з клієнтами та підвищуйте рівень їхньої задоволеності вже сьогодні за допомогою нашого CRM-підходу. MaxCare, наш CRM-модуль на основі штучного інтелекту, надає постачальникам послуг можливість безперешкодно керувати відносинами з клієнтами. Отримайте цілісне уявлення про шлях клієнта, проактивно реагуйте на критичні події життєвого циклу та забезпечуйте своєчасну взаємодію в кожній точці контакту за допомогою заздалегідь визначених бізнес-правил та автоматизованих дій.

Керуйте профілем клієнта (адреса, телефон, фінансова інформація, історія рахунків тощо) та робіть персоналізовані пропозиції на основі вподобань та записів в обліковому записі.

Зберігайте всю інформацію про кожного клієнта та його історію платежів і отримуйте доступ до архівів у будь-який час. Легко керуйте запуском/зупиненням будь-яких послуг для нових і поточних клієнтів відповідно до їхнього сегменту, включаючи поновлення, пролонгацію, переведення послуг, зміну власника/орендаря та пов’язані з цим платежі, такі як депозити, в будь-який момент білінгового циклу.

Оптимізуйте комунікацію з клієнтами за допомогою нашого модуля управління запитами, використовуючи багатоканальний підхід для ефективної та комплексної обробки.

Легко підтримуйте запуск/зупинку будь-яких послуг для нових та поточних клієнтів, включаючи поновлення, пролонгацію, передачу послуг, зміну власника/орендаря та пов’язані з ними платежі, наприклад, депозити, в будь-який момент білінгового циклу.

За допомогою ML-моделі аналізуйте та відбирайте контракти з високою ймовірністю відтоку клієнтів, а також моделюйте дії, яких слід вжити, щоб утримати клієнта.

Швидко обробляйте запити щодо спірних питань та вдосконалюйте внутрішні процеси, щоб зменшити кількість спірних питань, пов’язаних з неправильними нарахуваннями, помилками у виставленні рахунків або поверненням коштів.

Зберігайте всю інформацію про кожного клієнта та його історію платежів і отримуйте доступ до архівів у будь-який час.

Управління партнерами

Розвивайте відносини з партнерами та співробітниками, застосовуючи наші сучасні принципи виставлення рахунків.

MaxBill дозволяє отримувати нарахування, розраховані третіми сторонами, і відображати їх у рахунку клієнта разом з іншими нарахуваннями.

Забезпечити бездоганну точність розрахунків для розподілу валового чи чистого доходу або комплексних платежів роялті, залежно від партнерської ліцензійної угоди, умов податкового регулювання, лімітів та мінімальної гарантії.

Контролюйте потоки доходів за допомогою MaxBill, надаючи бізнесу можливість стягувати плату з клієнтів за різні послуги, обладнання, інсталяції та конфігурації на основі індивідуальних тарифних планів.

Легко інтегруйте нарахування з розрахунків третіх сторін у рахунки клієнтів за допомогою MaxBill, забезпечуючи прозорість разом з іншими нарахуваннями.

Застосовуйте персоналізовані правила розподілу платежів для клієнтів для оплати витрат і зборів, використовуючи пріоритети за послугами та рахунками.

Подбайте про різні відомості, які є результатом виставлення рахунків, платежів та інших фінансових операцій, які виконує ваша компанія, та автоматизуйте фінансові процеси, навіть якщо вони потребують схвалення кількох менеджерів.

Замовлення

Безперешкодно контролюйте визначення та інформацію про замовлення та поставки, як спільно, так і незалежно від відділу обслуговування клієнтів. Ефективно визначайте місцезнаходження і статуси та керуйте ними, забезпечуючи безперебійне постачання продуктів і послуг кінцевим користувачам на об’єктах, що мають і не мають лічильників.

Розширте можливості вашої організації за допомогою нашого рішення для безперешкодної реєстрації як B2C, так і B2B клієнтів. Активуйте нові послуги або доповнюйте існуючі контракти без зайвих зусиль. Процес починається, коли клієнт подає запит на певну послугу або поставку.

Відкрийте для себе спрощене управління комунальними послугами за допомогою нашого рішення, що дозволяє легко активувати та деактивувати їх за допомогою однієї інсталяції системи. Воно підтримує локалізацію, регулювання комунальних послуг, включаючи податки та параметри, а також підтримує тарифні моделі зарядки електромобілів та підключення інтелектуальних лічильників.

Оптимізуйте події життєвого циклу клієнта без зайвих зусиль за допомогою гнучкого механізму робочого процесу MaxBill, заснованого на правилах. Скористайтеся перевагами розширеного управління завданнями, включаючи резолюції та процедури ескалації. Динамічно керуйте визначенням і підтримкою робочого процесу за допомогою зручних елементів керування.

ШІ-аналіз виконання, збоїв та ефективності процесів

Зчитування показників лічильників

Перевіряйте, оцінюйте та редагуйте показання, щоб розрахувати споживання за певний період. Відстежуйте всю історію споживання та збирайте інформацію про обладнання, встановлене в точці надання послуг, включно з витратами та доступними обсягами за місцем розташування.

Розширюйте процес перевірки за допомогою можливостей MaxBill в режимі реального часу. Виконуйте як залежні, так і незалежні перевірки, включаючи випадки повторної перевірки. Цілеспрямована оцінка гарантує точність, викликана такими подіями, як зміна дати рахунку, оновлення конфігурації, зміна орендаря або заміна лічильника.

Максимізуйте ефективність завдяки підтримці розумних лічильників та запланованим інтелектуальним зчитуванням. Плавний перехід від стандартних лічильників за допомогою простих у застосуванні правил.

Забезпечте точність завдяки перерахунку показань MaxBill після отримання історично достовірних даних. Перевіряйте історію показань на точність.

Отримуйте прогнозовані показники та споживання на майбутні періоди. Розрахунки можуть базуватися на середніх значеннях, групах користувачів або інших алгоритмах.

Виставлення рахунків

Спростіть процеси виставлення рахунків, оптимізуйте робочий процес виставлення рахунків та сприяйте розширенню бізнесу. Наш модуль білінгу надає надійний і зручний інтерфейс, що дозволяє повністю контролювати процес виставлення рахунків. Наше рішення охоплює всі етапи: від створення та узагальнення рахунків клієнтів до управління періодичними платежами на основі тарифних планів і нарахування додаткових зборів для кожного платіжного циклу. Крім того, насолоджуйтеся безперебійною інтеграцією податкових розрахунків для додаткової ефективності.

Спростіть процес виставлення рахунків за допомогою MaxBill без зайвих зусиль. Отримайте повний контроль над етапами виставлення рахунків, включаючи затвердження критеріїв та перевірку бізнес-даних, за допомогою нашого надійного та інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу.

Використовуйте найкращі практики MaxBill, щоб відстежувати споживання клієнтами послуг на основі споживання та виставляти рахунки відповідно до обраного тарифного плану.

Скористайтеся перевагами спрощеної автоматизації виставлення рахунків за допомогою MaxBill. Визначайте та автоматизуйте наскрізні процеси виставлення рахунків на основі попередньо налаштованих умов, від симуляції прогонів до розповсюдження форматованих рахунків або електронних рахунків-фактур.

Трансформуйте процес виставлення рахунків за допомогою MaxBill. Легко керуйте будь-якими додатковими послугами, як від третіх осіб, так і поза основним продуктом, безпосередньо в рахунках клієнтів.

Налаштуйте розмір депозиту та зробіть процедуру виставлення рахунків прозорою, точною та безпечною. Налаштуйте виставлення рахунків на вимогу для споживчих і неспоживчих платежів. Налаштовуйте спеціальні рахунки, які виходять за межі звичайного циклу виставлення рахунків.

Удоскональте процес виставлення рахунків завдяки можливостям форматування та друку MaxBill для постачальників послуг. Легка інтеграція зі сторонніми BSS-системами за допомогою стандартних API

Управління доходами

Оптимізуйте свої моделі доходів і прогнозуйте поведінку клієнтів, розширюйте і покращуйте пропозицію послуг відповідно до отриманих даних.

Надайте своїм клієнтам і партнерам більше свободи в оплаті рахунків за допомогою індивідуального платіжного плану та автоматизації платежів з визначеного банківського рахунку. Контролюйте дебіторську заборгованість за рахунками клієнтів.

Керуйте інвойсами, які не сплачені у встановлений термін, включно зі штрафами за несвоєчасну оплату та простроченою безнадійною дебіторською заборгованістю, а також розробляйте заходи зі стягнення заборгованості відповідно до політик вашої організації.
Легко створюйте, збирайте та відстежуйте домовленості про оплату в певний час, дбаючи про потреби клієнтів протягом усього шляху та збільшуючи дохід.

Оптимізуйте управління фінансами за допомогою MaxBill. Ефективно керуйте фінансовими операціями, пов’язаними з виставленням рахунків, платежами та іншою фінансовою діяльністю. Забезпечте точність проводок у Головній книзі організації відповідно до місцевих правил і форматів.

Спробуйте безперебійні платежі за допомогою прямого дебетування через MaxBill. Автоматизуйте оплату рахунків безпосередньо з вашого банківського рахунку за допомогою нашого банківського інтерфейсу.

Портал самообслуговування

Проактивно залучайте своїх клієнтів через портал самообслуговування MaxBill Self-Care, бездоганно інтегрований з нашими послугами з виставлення рахунків за електроенергію. Клієнти отримують контроль над своїми рахунками, доступ до таких функцій, як перегляд договорів, управління адресами та пошук детальної інформації, моніторинг даних, пов’язаних зі споживанням. Використовуйте наш вбудований віртуальний CSR, що працює на основі генеративного ШІ, щоб передбачати та відповідати на запити клієнтів у режимі реального часу.

Оптимізуйте контроль користувачів за допомогою MaxBill Self-Care. Легко керуйте профілями клієнтів, історією рахунків, даними про споживання, запитами та заявками. Допоможіть клієнтам взяти на себе відповідальність за своє енергоспоживання вже сьогодні.

Оптимізуйте платежі за допомогою MaxBill Self-Care. Легко інтегруйте платіжні шлюзи для зручної оплати рахунків безпосередньо в платформі. Спростіть процес оплати для своїх дорогих клієнтів.

Використовуйте віртуального Менеджера (virtual СSR) – чат-бота на основі генеративного ШІ, який розуміє запити клієнтів, ставлячи їм кілька навідних запитань. Він інтегрований з MaxBill за допомогою викликів API і має можливість виконувати живі дії під час розмови.

Готові масштабувати свій бізнес?

Замовте ДЕМО

Поширені запитання

Чи пропонуєте ви ліцензію SaaS для MaxBill?

Так, ми пропонуємо ліцензію SaaS. У деяких випадках ми можемо поставити локальну версію MaxBill, але ми рекомендуємо обрати модель SaaS з кількох причин:

  • Ви заощадите свій бюджет і час на купівлю та обслуговування обладнання;
  • Ви завжди будете мати найновіші версії Системи.

Так, ми пропонуємо тестовий період за запитом. Крім того, ми можемо запропонувати навчальний курс, який допоможе вам розібратися в MaxBill і дізнатися більше про його можливості.

Це залежить від вертикалі бізнесу клієнта. Ми враховуємо кількість активних підписок та активних партнерів.

Ми можемо поставити пробну версію MaxBill протягом 1 дня. Перехід від пробної версії до повного продукту може зайняти до 14 днів, включаючи додаткові дії, які можуть бути виконані для доставки системи до вас:

  • Системи третіх сторін, які необхідно підключити до MaxBill (логістичні партнери, системи замовлень, ERP-системи, послуги друкарні і т.д.);
  • Наявність профільних експертів з вашого боку для консультацій під час інсталяції та інтеграції;
  • Необхідність міграції даних, обсяги даних та складність процедури міграції у вашу білінгову систему;
  • Проведення навчальних заходів для вашого персоналу.

Кожен модуль продукту MaxBill має відкритий API, що дозволяє використовувати його за межами MaxBill. Ми маємо досвід інтеграції з такими системами, як Salesforce, Oracle, SAP, Workday, Microsoft Dynamics, Affinity Suite Marketflow.

Рішення є процесно-орієнтованим і базується на міжмодульних бізнес-процесах, які використовують функціональні можливості не тільки компонентів MaxBill, але й сторонніх модулів. Бізнес-процеси організовуються за допомогою BPM-платформи, яка базується на Camunda. Використання цього середовища дозволяє легко інтегрувати зовнішні бізнес-процеси – ваші бізнес-аналітики та системні інтегратори можуть впроваджувати нові бізнес-процеси в BPMN2.

Ми підтримуємо такі методи взаємодії: синхронні та асинхронні потоки обміну даними, відповіді в реальному часі на виклики REST API, пакетну обробку, обмін файлами, обмін повідомленнями SNMP та традиційні SOAP API. Рішення включає в себе уніфікований механізм безпеки користувачів, інтерфейсну шину для міжмодульної взаємодії через REST API, що надається через API-шлюз.

Крім того, ми надаємо REST, Kafka та WebSocket API до нашого BPM-платформи для управління впровадженими бізнес-процесами. Це дозволяє виконувати робочі процеси MaxBill за допомогою сторонніх систем, таких як клієнтські портали, CRM-системи, мобільні клієнтські додатки тощо.

Відкритість архітектури MaxBill досягається завдяки дизайну та перевагам стандартів API. Ми використовуємо OPEN API, Java EE та інші концепції мікросервісів, що робить MaxBill 5 справжнім хмарним рішенням. Для реалізації та пакування мікросервісів активно використовується технологія WildFly Swarm. Всі нові версії та компоненти MaxBill розробляються відповідно до вимог мікросервісної архітектури.

Ми можемо інтегрувати MaxBill з будь-якою ERP або CRM системою, якщо вона має API для інтеграції (Oracle ERP, Microsoft Dynamics, SAP тощо).

За своєю природою наша система є багатофункціональним рішенням, яке дозволяє керувати всіма клієнтами, продуктами та послугами в одному місці, формуючи нові пакети для виходу на різні вертикальні ринки в найкоротші терміни.

Так, щоб почати працювати з безпечним мультивалютним середовищем, все, що вам потрібно, – це встановити валюту системи для забезпечення коректних курсів обміну та додати валюти, з якими ви працюєте.

MaxBill підтримує багатомовність, забезпечуючи адаптивний інтерфейс для мов, що читаються справа наліво (наприклад, іврит, арабська). Нова мова може бути додана за запитом. На даний момент MaxBill підтримує наступні мови:

  • англійська
  • українська
  • голландська
  • фінська
  • іспанська
  • французька
  • німецька
  • російська
  • іврит
  • арабська.

Основними перевагами MaxBill є наступні:

  • Багатопрофільність – ми керуємо всіма нашими клієнтами, продуктами та послугами в рамках одного рішення;
  • Від концепції до готівки – ми приймаємо швидкі, більш обґрунтовані рішення з повним контролем над пропозицією послуг/продуктів;
  • Набір послуг – ми надаємо доступ до мережі послуг на вимогу, які підходять для будь-якого режиму ведення бізнесу;
  • Максимальна цінність – ми забезпечуємо швидке, безризикове розгортання на основі бізнес-потреб клієнтів.

Ми працюємо по всьому світу, зі значною присутністю в регіоні EMEA.

Ми можемо запропонувати рішення для всіх галузей, де є потреба пропонувати та монетизувати свої послуги. Ось приклад галузей, в яких ми зараз найактивніше працюємо:

  • Енергетика
  • Комунальні послуги;
  • Телекомунікації та контент-провайдери;
  • Ігрова індустрія;
  • Постачальники послуг B2B.

Щоб дізнатися більше про рішення, які ми пропонуємо нашим клієнтам у цих галузях, будь ласка, зв’яжіться з нами.

This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience. Cookies Policy.

Thank you!

Join our team

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

Talk to sales

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

General inquiries

By submitting this form, you consent to us securely storing and using the information you've provided to respond to your inquiry. You can learn more about how we handle your data in our data policy. Thank you!

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions