fbpx
.
ЗАБРОНЮЙТЕ ДЕМО ПОЧАТИ

MaxBill (LogNet Systems) визнано провідним вендором у звіті Gartner® Market Guide for Utility Customer Information Systems за 2024 рік

LogNet Systems (MaxBill) визнана в довіднику ринку Gartner як провідний вендор інтелектуальних білінгових і CRM-рішень для постачальників багатофункціональних послуг і сервіс-провайдерів.

Gartner надає керівникам та їхнім командам об’єктивну інформацію, яка може бути використана в практичних цілях. Її експертні рекомендації та інструменти дозволяють приймати більш швидкі, розумні рішення та підвищувати ефективність виконання критично важливих для організації пріоритетів.

MaxBill – постачальник рішеня для білінгу та CRM, що підтримує повний цикл від концепції до отримання готівки та надає клієнтам комунальних послуг по всьому світу можливість автоматизованого управління доходами, виставлення рахунків та звірки. Компанії з декількома брендами можуть використовувати MaxBill для ефективного управління білінгом і CRM в одному примірнику, тим самим оптимізуючи операції і знижуючи витрати.

У MaxBill ми чітко відстежуємо зміни на ринку і прагнемо розробляти наші рішення таким чином, щоб відповідати сучасним вимогам клієнтів та можливостям підтримки в багатофункціональних сервісах. Наша SaaS-платформа та моделі штучного інтелекту дозволяють працювати з новими моделями клієнтів і вирішувати такі проблеми, як безнадійна заборгованість та відтік клієнтів», – коментує генеральний директор MaxBill Кирило Ріхтер.

Передплатники Gartner можуть завантажити копію огляду ринку інформаційних систем для споживачів комунальних послуг до 2024 року тут.


Gartner, Огляд ринку інформаційних систем для споживачів комунальних послуг, Джо-Енн Клінч, Ллойд Джонс, 4 червня 2024 року.

GARTNER є зареєстрованою торговою маркою та знаком обслуговування компанії Gartner, Inc. та/або її дочірніх компаній у США та інших країнах і використовується в цьому документі з дозволу. Всі права захищені.

Gartner не підтримує жодного постачальника, продукт або послугу, згадані в його дослідницьких публікаціях, і не радить користувачам технологій обирати лише тих постачальників, які мають найвищі рейтинги або інші позначення. Дослідницькі публікації Gartner складаються з думок дослідницької організації Gartner і не повинні розглядатися як констатація фактів. Gartner відмовляється від усіх гарантій, явних чи неявних, щодо цього дослідження, в тому числі від будь-яких гарантій на товар.

Table of Contents
Get the latest news dispatched to your inbox once a month.

Read Also

Never miss an important story!

This website uses cookies to ensure you get the best browsing experience. Cookies Policy.

Thank you!

Join our team

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

Talk to sales

We will add your contact details provided in this form to our system. For more info, please consult our data policy

General inquiries

By submitting this form, you consent to us securely storing and using the information you've provided to respond to your inquiry. You can learn more about how we handle your data in our data policy. Thank you!

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions

Download PDF

By clicking Submit, you agree to MaxBill Terms and Conditions